Bemutatkozunk

Ingatlanportálunk célja, hogy a legjobb teljes körű, az ingatlan vásárlás és eladás minden területére kiterjedő szolgáltatásokat kínáljon. Ennek érdekében létrehoztunk egy rendkívül összetett, mégis egyszerűen kezelhető weboldalt, hogy megkönnyítsük azon személyek dolgát, akik ingatlanukat kínálják értékesítésre a potenciális vásárlók részére az Internetes világban. Ez egy hatékony eszköz, amellyel időt és pénzt lehet megtakarítani ingatlan vásárláskor, ingatlan eladáskor és bérbeadáskor.

Miért a LakásSPECIALISTÁK.hu ingatlanportál?

Vissza a tetejére

Lakáskeresők nagyon nagy százaléka használja az Internetet. Nagyobb városokban, illetve a fővárosban még több felhasználó böngészi aktívan az internetet otthonkeresés céljából. Ők a sok ingatlant tartalmazó és felhasználóbarát, mégis egyszerűen kezelhető oldalakat részesítenek előnyben. LakásSPECIALISTÁK.hu térképes ingatlanportál indításakor ezt is figyelembe vettük. Hosszútávon célunk Magyarország egyik legnagyobb ingatlanportálává válni és ezt a pozíciót megtartani a piacon.

Miért éri meg minket választani?

Vissza a tetejére

Fontos, hogy tisztában legyen azzal, hogy milyen minőségi, mennyiségi szolgáltatásokat kap Ön a LakásSPECIALISTÁK.hu portáltól. Továbbá mennyi használható értéket adunk a felhasználóink „kezébe” a sikeres értékesítés érdekében azért a díjért, amibe a LakásSPECIALISTÁK.hu tagság kerül.

LakásSPECIALISTÁK.hu tagjaként, élvezhet olyan szolgáltatásokat, mint a hatékony marketing kampányok, ingyenes és korlátlan kép, alaprajzfeltöltés a hirdetésekhez, a feltöltött hirdetések elhelyezése a kiemelt ajánlatok között, az egyedi arculatú főoldalon, piaci trendek, hírek, árak elemzése, tippek, tanácsok illetve erről való tájékoztatása. Ezen eszközök segítségével: célunk, hogy növeljük az ingatlan eladások számát.

Egyszerre több minőségi szolgáltatást vehetnek igénybe a portálon. Az egyik legmodernebb és egyedülálló díjmentes szolgáltatásunk a térképes ingatlan kereső. Ebben a gyors, hatékony, egyszerű és könnyen kezelhető rendszerünkben fényképes ingatlanok közül választhatnak tetszésszerűen. LakásSPECIALISTÁK.hu teljes tartalmát pár kattintással megszűrhetjük az igényeinknek megfelelően a kereső segítségével. Továbbá a térképes ingatlanportálon kedvezményes hirdetési lehetőségek közül választhatnak a felhasználóink. Célja a portálnak az ingatlan kínálat eljutása a potenciális vásárlókhoz, illetve a lehető legtöbb lakás összegyűjtése, megtalálása a piacon, ugyanis minél több hirdetés közül választhatnak felhasználóink, annál jobban megismerhetik az ingatlan piacot, így előbb megtalálhatják új otthonukat. Ennek érdekében dolgozóink személyesen mérik fel az egyes ingatlanok állapotát, ez által szűrjük a komolytalan vevőket is.
Másrészt hasznos információkhoz juthatnak, ha a térképes keresőt használják. Például egyes ingatlanokat, melyekhez van utca hozzárendelve, megnézhetünk a térképen, sőt körbe is nézhetünk a környéken. Ezen kívül gyorsabban találhatnak vevőt az ingatlanjaikra, mivel az Internet segítségével több vásárlónak ajánlhatják fel a meghirdetett lakásukat, így hamarabb tudják értékesíteni. Ingatlanjához több képet is feltölthet a legszükségesebb adatok mellett az ingatlanportálon. Ezek az ártól kezdve a méreten és a szoba számon át egészen az ingatlan típusokig terjedhetnek. Olyan speciális szempontokat is megjelölhetünk, mint például lift, garázs, kert, panoráma. Az internetes hirdetések tulajdonképpen egy újabb, igen hatékony csatornát jelentenek a vevők eléréséhez. Tehát a vásárlók igen rövid idő alatt jóval több ingatlant tudnak megtekinteni, s ebből kiválaszthatják a számukra megfelelőt. A hirdetéseink célja, hogy valóban mindenkihez eljusson. Ennél fontosabbnak tartjuk viszont az eladó képviseletét a vásárló felé, vagy éppen fordítva.

Szolgáltatásaink

Vissza a tetejére

Számos kedvező szolgáltatást vehet igénybe a LakásSPECIALISTÁK.hu ingatlanportálon. Az egyik legmodernebb, egyedülálló díjmentes szolgáltatásunk a térképes ingatlan kereső. Ezáltal könnyíthető az ingatlan keresés folyamata és a hirdetés feladás is. Egyes ingatlanokat, melyekhez van utca hozzárendelve, megnézhetünk a térképen, sőt körbe is nézhetünk a környéken. A térkép segítségével ráközelíthetünk, arra a területre és az összes ingatlanra, ahol elképzeltük új otthonunkat.

A siker sok apró lépésből áll. Mindig lépje meg azt, ami éppen aktuális! Lehet, hogy itt a LakásSPECIALISTÁK.hu térképes ingatlanportálon megtalálja a következő lépést.

Előnyeink

Vissza a tetejére

Szolgáltatásaink és előnyeink azon elveken alapulnak, hogy minél több magánszemély, ingatlanforgalmazó és fejlesztő ingatlanjait juttassunk el a vásárlók számára. Egyik előnyünk az egyszerű kezelhetőség: piackutatási felméréseket és külföldi példákat is tanulmányozva igyekeztünk nagyon könnyűvé tenni az oldal használatát a lakosságnak és az ügynökségeknek egyaránt, hogy gyorsan legyen feltölthető minden ingatlan, és bárki számára könnyen elérhető, megtalálható legyen az Interneten. Mindezt, ezen az igényes és naprakész oldalon kívánjuk megvalósítani, nyilvánvalóvá tenni a lehető leggyorsabban. Tagjaink számára a sikeres eladás érdekében számos új lehetőséget biztosítunk. Próbálja ki szolgáltatásainkat a menüpontok alatt, ahol megoldást nyújtunk minden látogatónak és lakás vásárlónak!
Hiszünk abban, hogy a lehető legtöbb és használható szolgáltatást nyújtva, a leginkább felhasználó barát megoldásokat alkalmazva látogatóink és hirdetőink maximálisan elégedettek lesznek.
Ügyfélközpontúság egyik alapja cégünknél, hogy folyamatosan tartjuk a kapcsolatot az ügyfeleinkkel és partnereinkkel.